Surface Active Structure Workshop, Digital Design and Fabrication Summer School

کارگاه ساخت دیجیتال (Surface Active Structure Workshop) از سوی مدرسه تابستانی طراحی و ساخت رایانشی با همکاری قطب علمی فناوری معماری دانشگاه تهران، خانه ساخت دیجیتال دانشگاه هنر و انجمن فناوری معماری دانشگاه تهران کارگاه ساخت دیجیتال (Surface Active Structure Workshop) برگزار می شود.
این کارگاه، با هدف ایجاد درک و شناخت بیشتر دانشجویان از مباحث طراحی و ساخت دیجیتال، سازه فضایی و رفتار مصالح با محوریت تجربه طراحی و ساخت، برنامه‌ریزی شده و در تلاش است تا تجربه فضای طراحی و ساخت دیجیتال را به ویژه با ارائه مباحث نظری این حوزه، در اختیار دانشجویان معماری و طراحان قرار دهد و شامل پنج محور آموزشی به شرح ذیل خواهد بود:

محور‌های آموزش:
- طراحی و ساخت یکپارچه رایانشی
- آموزش گرس‌هاپر
- آموزش استفاده از ابزار ساخت دیجیتال
- سازه‌های سطح فعال
- سازه‌های فرم آزاد

داوطلبان برای ثبت نام و شرکت در  کارگاه ساخت دیجیتال  به سایت www.dchouse.ir مراجعه نمایند.